Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Çiftçilerimize Eğitim Devam Ediyor

Çiftçilerimize Eğitim Devam Ediyor

Ortahisar Ziraat Odası  Ortahisar'a bağlı Akkaya Mahallesinde fındıkta budama,seyrekleme ve gübreleme eğitimi verdi. Bu eğitime yöre halkındaki çiftçilerimiz ve vatandaşlar katıldı. Programa Oda Başkanımız Mustafa Bekar ile Ortahisar Ziraat Odası Meclis Üyemiz Akkaya Mahallesi Muhtarımız Yadigar PEKEN'de katıldı. Muhtarımız PEKEN, bu tür çalışmaların çiftçiler için çok önemli olduğunu çiftçilerin bilinçli ve modern tarım yaparak alınan verimin artması noktasında çiftçilerimize ve üreticilerimize çok değerli bilgilerin anlatıldığını söyledi. Bu tip çalışmaların artarak devam etmesiyle çiftçilerin daha iyi üretim yapabileceğini söylerek katılımları için çiftçilere teşekkür etti. Oda Başkanımız Mustafa BEKAR katılan çiftçilere çok teşekkür ederek Ortahisar Ziraat Odamız her zaman çiftçilerimizin yanındadır dedi.