Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Ortahisar Ziraat Odası Çiftçilerin Köylerine Giderek Kurs Verdi

Ortahisar Ziraat Odası Çiftçilerin Köylerine Giderek Kurs Verdi

Ortahisar ilçemiz Sayvan Mahallemiz'deyiz.  Ortahisar Ziraat odası olarak,çiftçilerimize yönelik çalışmalarımızı, bir taraftan Ankara’da hükûmet nezdinde devam ederken, bir taraftan da, Tarım Danışmanımızla, tarım alanı bulunan mahallelerimizde çiftçilerimizi, Fındık’ta budama seyrekleme ve gübreleme konusunda yerinde bilgilendirmeye yönelik çalışmalarımızı başlattık.Tüm tarım alanı bulunan mahallelerimizdeki çiftçilerimizi bu şekilde bilgilendirme çalışmalarını yapmaya devam edeceğiz..Sayvan mahallemizde bu programa gösterilen ilgiden dolayı, başta Sayvan mahallesi muhtarımız,Halil İbrahim Peker ve Sayvan mahallemiz çiftçilerine teşekkür ediyorum.