Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Fındıkta Budama,Seyrekleme ve Gübreleme Eğitiminde Bu Hafta Gölçayır Mahallemizdeyiz.

Ortahisar Ziraat Odası olarak üreticilerimizi bilinçlendirme ve bilgilendirme seminerlerine devam etmekteyiz. Her hafta Ortahisar ilçemize bağlı mahallelerde verdiğimiz seminerlerde bu hafta da Gölçayır Mahallemizdeydik. Programımızda üretici çiftçilerimize fındıkta budama, seyrekleme ve gübreleme eğitimi verdikten sonra çiftçilerimize bir bahçede fındıkta budama,seyrekleme ve gübreleme nasıl yapılır uygulamalı olarak gösterildi.Programa Oda Başkanımız Mustafa BEKAR, Meclis Başkanımız Turgut ALEMDAR ve Gölçayır Mahallesi Muhtarımız Hamdi BEKAR eşlik ettiler. Oda Başkanımız Mustafa BEKAR ve Meclis Başkanımız Turgut ALEMDAR, çiftçilerimizi çağırması, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Gölçayır Mahallesi Muhtarı Hamdi BEKAR'a teşekkür ettiler.