Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Fındıkta Budama ve Gübreleme Eğitimi Sonrası Çiftçilerle Araziye Çıkılarak Uygulamalı Gösterim yapıldı

Ortahisar Ziraat Odası İle Ortahisar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenmiş olan ''Fındıkta Budama ve Gübreleme'' eğitimi 5(Beş) gün süren seminerden sonra son buldu. Program sonunda seminere katılan çiftçilerimize öğrendiklerini uygulamalı olarak göstermek için araziye çıkıldı. Yaklaşık elli kişiden oluşan grubu Yalıncak Mahallesi Mevkiinde bir fındık bahçesine getirerek burada Oda Tarım Danışmanı Ziraat Mühendisi Hanım TURAN tarafından uygulamalı olarak budama,seyrekleme ve gübreleme konuları gösterildi.Programa Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa BEKAR'da katılarak çiftçilerimizle sohbet etti. Başkan BEKAR, elimizdeki imkanlar doğrultusunda her zaman çiftçimizin üreticilerimizin yanında olduğunu ve olacağını dile getirerek böyle çalışmaların artacağını söyledi.