Ortahisar Ziraat Odası

ZOBİS
Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Ortahisar Ziraat Odası ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile Fındıkta Budama ve Gübreleme Kursu Açıldı.

Ortahisar Ziraat Odası ile Ortahisar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Fındıkta budama ve gübreleme kursu açıldı. Kursumuz hafta içi her gün yapılarak çiftçilerimiz bu konularda bilgilendirildi. Kursu tamamlayıp başarılı olan çiftçilerimize sertifikaları verilecek. Programımıza ayrıca Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden   Dr. Muhammet Ali YILMAZ'da katılarak çiftçilerimize sağlık alanında  solunum yolu ile bulaşan hastalıklar ve yeni türeyen korona virüsü hakkında sunum yaparak çiftçilerimizi bu konularda bilinçlendirmek için bilgi paylaşımında bulundular. Yapılan bu programa Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa BEKAR,Ortahisar Halk Eğitim Müdürü Orhan GENÇ,Meclis Başkanımız Turgut ALEMDAR ve Sağlık İl Müdürlüğünden Dr. Muhammet Ali YILMAZ katıldı.