Ortahisar Ziraat Odası

ZOBİS
Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Oda Başkanımızdan Suriye'deki Hain Saldırı Açıklaması ve Başsağlığı

Oda Başkanımızdan Suriye'deki Hain Saldırı Açıklaması ve Başsağlığı

Suriye'de İdlip'te yer alan gözlem noktalarımızdan birine havadan yapılan alçakça kalleş saldırıda 33 Mehmetçiğimiz şehit edilmiştir.Yaralı askerlerimiz mevcuttur.Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Devletimizin Milletimizin başı sağ olsun.Şehitlerimizin anne ve babalarına Rabbim sabırlar ihsan etsin.Biz inanıyoruz ki bu alçakça, kalleş saldırının karşılığı misliyle güçlü Türk Ordusu tarafından verilecektir.Mehmetçiğimize uzanan ellerin kırılması kaçınılmazdır.Türk Ordusu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiç bir güce boyun eğmemiş eğmeyecektir.Bu ülkeyi,bu Milleti ne pahasına olursa olsun korumaktan,kollamaktan canımız pahasına da olsa asla vazgeçmeyiz.Bizim  Ordumuza ve Devletimize karşı güvenimiz sonsuzdur.Bu uğurda tüm desteğimiz devletimizin ve ordumuzun yanındadır.Bu kalleş ve alçakça saldırıyı şiddet ve nefretle en güçlü şekilde kınıyor ve lânetliyorum.Allah Ordumuza ve Devletimize zeval vermesin.