Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Ortahisar Ziraat Odası Tarım Danışmanımız Ziraat Mühendisi Hanım TURAN göreve başladı.

Ortahisar Ziraat Odası Tarım Danışmanımız Ziraat Mühendisi Hanım TURAN göreve başladı.İlk olarak Ortahisar Akyazı Bölgesindeki sera alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Daha sonra Akyazı Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman ÇINAR ile görüştü.Bu görüşmede Akyazı Bölgesindeki çiftçilerin sıkıntılarını topyekün dinleme fırsatı bulan Tarım Danışmanımız çiftçilerimizin sıkıntılarına çözüm için Ziraat Odamız olarak her türlü yardım ve desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi.