Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Ortahisar Ziraat Odasından Yeni Yerine Taşınan Trabzon Ortahisar Belediyesine Ziyaret

Oda Başkanımız Mustafa BEKAR, Meclis Başkanımız Turgut ALEMDAR, Oda Başkan Vekilimiz Osman ÖZTÜRK, Oda Tarım Danışmanımız Ziraat Mühendisi Hanım TURAN ile beraber Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ'i yeni belediye binasında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Görüşmede Ortahisar Ziraat Odamızla Ortahisar Belediyemizin birlikte yapabilecekleri projeler görüşüldü. Başkan GENÇ, Ortahisar Ziraat Odası ile beraber her türlü ortak çalışmayı yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Görüşmede Oda Başkanımız Mustafa BEKAR, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin GENÇ'e hatıra plaketi takdim etti.