Ortahisar Ziraat Odası

ZOBİS
Ortahisar Ziraat Odası > Haberler > Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Başkanlığında Yapılan Koruma Kurulu Toplantısı Ortahisar Ziraat Odasında Yapıldı

İki ayda bir yapılan Koruma Kurulu Toplantısı bu ay Ortahisar Ziraat Odamızın ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya birçok kamu kurum kuruluşundan temsilciler katıldı. Toplantıya Trabzon Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Hüseyin TUNCEL başkanlık yaptı. Toplantı da Denetimli Serbestlik alan hükümlüler ve yakınları için neler yapıldığı ve nelerin yapılabileceği görüşüldü. Ortahisar Ziraat Odası Başkanımız Mustafa BEKAR Trabzon Cumhuriyet Başsavcımız Hüseyin TUNCEL'e birde plaket taktim etti. Başsavcımız TUNCEL Ortahisar Ziraat Odamızın nazik ve güzel karşılamasından mütevellit Başkanımız Mustafa BEKAR'a memnuniyetlerini dile getirdi. Oda Başkanımız bu toplantıya ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir onurdur dedi. Başsavcımız TUNCEL daha sonra Ortahisar Ziraat Odası Hatıra Defterine duygu ve düşüncelerini aktardı.